Епидемија на развратни професорки: Најнов случај на сексуално искористување на ученици

Loading...

32- годишната Никол Мекдону, мајка на две деца и професорка во средно училиште во Њу Џерси, уапсена е поради кршење на службената етика. Таа е обвинета дека имала секс со 18-годишен ученик кому му предавала.Детали за најновиот сексуален скандал во Америка, како ни полот на ученикот, се уште не се познати, а училиштето ја пратило развратната професорка на платен одмор додека не заврши истрагата.Опишувајќи се себеси на училишниот вебсајт Мекдону напишала: „Иако предавањето е мојата најголема страст, јас сум исто така и мајка на две деца, личен тренер, а се занимавам и со кросфит. Исто така имам и куче по име Теган.“Откако била уапсена таа изјавила дека училницата е нејзина најголема љубов и дека едвај чека да се врати на училиште.Иако ученикот кој наводно бил жртва на оваа учителка не е малолетен, властите и понатаму одбиваат да го соопштат неговото име.Детали за најновиот сексуален скандал во Америка, како ни полот на ученикот, се уште не се познати, а училиштето ја пратило развратната професорка

loading...
Loading...