Ева Лонгорија се појави во Кан без долна облека

Loading...

Сите останаа со подотворени усни при појавувањето на Ева Лонгорија на евент, оваа година во Кан.
Зошто? Многу просто, оваа латинка, оваа очајна домаќинка го избрала вистинскиот начин да се појави – без долна облека. На фотографиите кои при појавувањето беа направени, а кои веднаш ја обиколија планетата, се гледа дека таа има и провокативна тетоважа, што кај нејзините машки фанови дополнителни ја разгори фантазијата. 
Се чини дека Ева конечно го преболела Тони Паркер, со кој што се разведе пред две години. 
Сите останаа со подотворени усни при појавувањето на Ева Лонгорија на евент, оваа година во Кан.
Зошто? Многу просто, оваа латинка, оваа оч

loading...