Еве како да знаете дали му се допаѓате: Ако ве гледа подолго од…

Верувале или не, што повеќе му се допаѓате на некој маж кој ве гледа за прв пат толку повеќе ќе ве одмерува. Но, еве колку секунди му се потребни за целосно да се затреска во вас…Дали верувате во љубов на прв поглед? Епа верувале или не, мажите може да „одлепат“ по некоја жена која за прв пат ја гледаат во живото, само ако доволно долго ја гледаат во очи.
Според едно истражување се покажало дека ако вашето момче ве одмерува неколку секунди тоа може да значи дека му се допаѓате но не доволно долго за да започне сериозна врска со вас.
Но, ако во очи ве гледа подолго од 8 секунди- тоа е тоа! Едноставно му се допаѓате толку многу што би направил се за да ве освои.
Секако, потребно е мало охрабрување од ваша страна. Дали верувате во љубов на прв поглед? Епа верувале или не, мажите може да „одлепат“ по некоја жена која за прв пат ја

Пронајдете не на следниве мрежи: