Еве како изгледа кога татко и син ќе останат сами дома…

Врската помеѓу таткото и синот е навистина посебна. Повеќе од милион луѓе се воодушевиле од ова видео. Повеќе од милион луѓе се воодушевиле од ова видео. Тато Емио снимил видео за својата сопруга, Стефани, која била на работа. Видеото има толку убави моменти, од правење неред  со еден куп играчки, до најслаткото чистење кое ќе го засакате. Еве како изгледа кога татко и син ќе останат сами дома… Погледнете .Повеќе од милион луѓе се воодушевиле од ова видео. Тато Емио снимил видео за својата сопруга, Стефани, која била на работа. Видеото има толку убави

Пронајдете не на следниве мрежи: