Еве како лесно можете да бидете ограбени на бензиска пумпа- повеќето луѓе ја прават оваа грешка!

Околку  точите бензин на самоуслужливи бензиски пумпи, тогаш  веројатно  ја правите вообичаената грешка, која им овозможува на криминалците едноставно и брзо да ве ограбат.Повеќето луѓе не го заклучуваат својот автомобил кога точат бензин,а тоа претставува голем ризик
Ова видео од безбедносна камера од  една бензика пумпа покажува  колку  на криминалците им е потребно  време да ги украдат вашите лични предмети од автомобилот.
Видеото погледнете го овдеПовеќето луѓе не го заклучуваат својот автомобил кога точат бензин,а тоа претставува голем ризик
Ова видео од безбедносна камера од  е

Пронајдете не на следниве мрежи: