Еве како може да донирате за поплавените!

Како да донирате?Донација на средства: ТЕЛЕФОН
Со повик на телефонските броеви донирате 100 денари за хуманитарните активности на Црвениот крст на РМ:
070 143 400075 143 400077 143 400
Донација на средства во денари: СМЕТКА
Фондот на солидарност на Црвениот крст на Република Македонијажиро сметка: 300000001327966даночен број: 4030984271620АД Комерцијална банка
Донација на помош во: храна, облека, обувки, средства за хигиена, постелнина и други артикли можат да се предадат во општинските организации на Црвениот крст
Донација на средства во странска валута:
NAME OF THE ORGANIZATION: MACEDONIAN RED CROSS
BANK NAME: KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE
BANK ADDRESS: UL. ORCE NIKOLOV NO.3, 1000 SKOPJE, MACEDONIA
BANK ACCOUNT: 300000000000133 25730522-11
SWIFT CODE: KOBSMK2X
IBAN CODE: MK07300701000001228
 
Донирајте ја вашата облека во контејнерите за собирање на облека, на следниве локации
Пред Црвениот крст на Република МакедонијаПред Домот на хуманитарни организации „Даре Џамбаз“Во ОУ „Ѓоргија Пулевски“ – општина АеродромПред општинската организација на Црвен крст КарпошПред општинската организација на Црвен крст ЧаирПред ТЦ Скопје Сити МолДонација на средства: ТЕЛЕФОН
Со повик на телефонските броеви донирате 100 денари за хуманитарните активности на Црвениот

Пронајдете не на следниве мрежи: