Еве како можете да ја смените бојата на очите на сосема природен начин!

Loading...

Кристин Карило Бјукарам има веб-сајт и канал на YouTube кои се посветени на здравата исхрана. Таа со нејзините следбеници споделува низа бенефиции од здравата исхрана. Таа вели дека со здрава исхрана можете да си ја промените бојата на очите.
Бојата на очите на Кристин се променила откако таа почнала да консумира само сирова храна. Се разбира, ова не е единствениот резултат кој го постигнала со промена на начинот на исхрана, бидејќи сировата храна го подобрила нејзиното здравје, а како што вели таа, и овозможило да почне да гледа поинаку на светот.
Разновидната, шарена храна ѝ овозможила да дојде до момент кога ќе може слободно да каже дека сјае од внатре.
Пред да се префрли на овој вид исхрана, која вклучува само свежи, сирови намирници, очите Кристин биле темно кафеава, слична боја со кафето.

 
Новиот начин на исхраната влијаел на бојата на нејзините очи, кои во меѓувреме добиле боја на лешник, додека околу зениците се појавила и жолтеникава боја, слична како онаа на медот.
Промена на бојата на нејзините очи не запрела таму, таа сега почнува да забележува и нијанси на сина боја во очите.

Таа не е единствената што забележала ваква промена. Истиот резултат се појавил и кај Стив Фактор, друг човек кој е исто така посветен на здравата исхрана.
Значи, ако сакате да ја промените бојата на очите, следете ги примерите на оние кои го направиле тоа на едноставен и природен начин – со јадење сирова и здрава храна.
Пробајте нема што да загубите!
Таа со нејзините следбеници споделува низа бенефиции од здравата исхрана. Таа вели дека со здрава исхрана можете да си ја промените бојата на очите

loading...
Loading...