Еве како на најлесен начин да добиете повеќе меморија во телефонот

Loading...

Без оглед на тоа што произведувачите се трудат мобилните телефони да имаат што е можно повеќе меморија за податоци, на корисниците едноставно никогаш не им е доволноИ да бидеме реални, на сите нас порано или подоцна ни се случува да ни недостига простор и тоа баш тогаш кога сме сакале да инсталираме некаква апликација или да направиме кул видео запис.
Нема место за паника, имаме решение за овој проблем:
1. Избришете ја кеш меморијата на интернет пребарувачот.
2. Направете го истото на Фејсбук и Месинџер апликациите.
3. Избришете го купот од стари СМС пораки кои повеќе не ви се потребни.
4. Избришете го фолдерот „Downloads”.
5. Вклучете „Google Photos” опцијата која отстранува дупликат фотографии во меморијата.
6. Исчистетете ги сите прегледани филмови и видео материјали кои не ви се потребни.
Во следното видео можете да пронајдете детални упатства:
И да бидеме реални, на сите нас порано или подоцна ни се случува да ни недостига простор и тоа баш тогаш кога сме сакале да инсталираме некаква апл

loading...
Loading...