Еве како Саша Ковачевиќ изведува хит од Шабан Шаулиќ!

Гостувајќи во емисијата „Сври го она нашето“ на РТС- Србија, Ковачевиќ уште еднаш ги покажа своите пеачки способности и ја изведе песната „Жал“ од Шаулиќ.Пејачот Саша Ковачевиќ во повеќе наврати докажа дека може да направи  добра атмосфера на своите настапи. Покрај своите хитови, тој со задоволство изведува и песни од други пејачи.
Гостувајќи во емисијата „Сври го она нашето“ на РТС- Србија, Ковачевиќ уште еднаш ги покажа своите пејачки способности, со тоа што овој пат запеа народни песни.
Саша Ковачевиќ на одушевување на гледачите пееше народни песни, помеѓу останатото и песната „Жал“ од Шабан Шаулиќ, додека на ова музичко изведување можат да му позавидат и пејачите кои пеат народни песни.Пејачот Саша Ковачевиќ во повеќе наврати докажа дека може да направи  добра атмосфера на своите настапи. Покрај своите хитови, тој со задоволс

Пронајдете не на следниве мрежи: