Еве како се краде Ferrari за една минута

Loading...

 
Снимена е кражба на Ferrari 384 во Мастрихт, Холандија. 
 Станува збор за кражбата која се случила пред неколку месеци. Потребни биле само 60 секунди за крадците да го украдат автомобилот и да заминат во непознат правец.
Погледнете го видеото со овие вешти крадци.Станува збор за кражбата која се случила пред неколку месеци. Потребни биле само 60 секунди за крадците да го украдат автомобилот и да заминат во н

loading...
Loading...