Еве како Скопјани ја поминаа оваа саботна вечер

Loading...

Како и секогаш така и оваа саботна вечер, Скопјани докажаа дека одлично знаат да се забавуваат!Како и секогаш така и оваа саботна вечер, Скопјани докажаа дека одлично знаат да се забавуваат!
И оваа сабота клубовите и дискотеките беа преполни со луѓе кои ја сакаат забавата. Тука имаше од се по нешто: пеење и играње на најпознатите летни хитови, одлична атмосфера и дружење.
Веб порталот за трач забвава и музика ТЗМ.МК веќе ги документираше ноќните случувања на главните настани во градот, и како и секогаш на располагање ви ги доставува вчерашните галерии.
Пронајдете ја вашата фотографија или пак фотографијата на згодниот тип или жешката девојка од соседната маса, па пофалете им се на вашите пријатели …
Check in,  Havana,  Central Park Privilege,  Stobi,  Zmija RevolvedКако и секогаш така и оваа саботна вечер, Скопјани докажаа дека одлично знаат да се забавуваат!

loading...
Loading...