Еве како тоалетот да ви мириса убаво без скапи средства

Loading...

Земете паста за заби со средна големина. Најобичната, најевтината , да речеме, со мирис на нане. Дупнете ја на неколку места и ставете ја во вашето казанче .Така, секој пат кога низ него ќе мине вода , тубата ќе испушта по малку од содржината а тоалетот ќе ви мириса на нанае.
Како што веројатно си претпоставате , мирисот на водата ќе зависи од видот на паста за заби кој ке го одберете.
Советот е тестиран и се покажа дека ја врши својата функција и тоа многу поевтино и поздраво од купување освежувачи за воздух за тоалети и бањи.Така, секој пат кога низ него ќе мине вода , тубата ќе испушта по малку од содржината а тоалетот ќе ви мириса на нанае.
Како што веројатно

loading...