Еве какво време не очекува во месец јули!

Loading...

Температури близу 40 степени, суво време речиси без капка дожд и многу сонце. Вакво време најавуваат метеоролозите во долгорочните прогнози за месец јули.Најтопла ќе биде првата седмица од месецот. Кон средината и крајот температурите ќе се стабилизираат околу 32 степени.
Најтопла ќе биде првата седмица од месецот. Кон средината и крајот температурите ќе се стабилизираат околу 32 степени.

loading...
Loading...