Еве кога ќе биде најавен новиот iPhone

Loading...

Извршниот претседател на Apple, Tim Cook, веќе подолго време ни наговестува дека оваа есен ќе бидат најавени нови производи, пред се новиот (новите) iPhone. Сега имаме и датум за вас – 10 септември…Новиот телефон, кој најверојатно ќе ја носи ознаката iPhone 5s, ќе биде откриен и промовиран на јавноста на 10-ти септември, а оваа информација доаѓа од внатрешен извештај на компанијата. Исто така, најверојатно ќе биде најавена и поефтина верзија на популарниот телефон, која ќе поседува куќиште од поликарбонат наместо алуминиум.
Веб-страната AllThingsD тврди дека на овој настан нема да биде најавена следната генерација на оперативниот систем на Apple, Mac OS, бидејќи тоа би се случило во октомври или евентуално ноември оваа година.
Повеќе на gsm.mkНовиот телефон, кој најверојатно ќе ја носи ознаката iPhone 5s, ќе биде откриен и промовиран на јавноста на 10-ти септ

loading...
Loading...