Еве што кажува човекот чиј автомобил е оштетен при протестот во Тузла!

Loading...

Еве што кажува човекот чиј автомобил е оштетен при протестот во Тузла!Драга младино некој ми го разнел со камен стаклото на автомобилот, кој стоеше кај Домот „Здравје“. Ако, проклети да сте!– кажува Мухарем, но не се откажува од себе, ни од своите права! Не им давајте да ве прелажат како мене што ме прелажаа! Имате голема поддршка од мене и од своите граѓани на БиХ!Драга младино некој ми го разнел со камен стаклото на автомобилот, кој стоеше кај Домот „Здравје“. Ако, проклети да сте!– кажува

loading...
Loading...