Еве што МОЖЕМЕ да научиме од филмовите за ВОЗРАСНИ!

Loading...

Ќе се согласите дека во порно филмовите навистина има што да се види, но и што да се научи. Еве кои пет нешта кои можат да се видат во филмовите за возрасни, можат дополнително да го зачинат вашиот сексуален живот.Мисионерска поза = сигурна поза 
Ретко ќе имате прилика да видите ѕвезди во порно филмовите како го прават „тоа“ во мисионерска поза. Обидете се да го изненадите партнерот со нови пози и на тој начин направете ја сексуалната игра уште повозбудлива.Лубрикант 
Лубрикантот е нешто што вашиот сексуален однос ќе го направи дополнително пријатен кога телото нема да си го одработи своето.
Нема точен редослед во сексот 
Заборавете на сите правила и уживајте, бидејќи никој не може да ви каже како треба да тече сексот. Исто така, соблекувањето не мора да биде првиот чекор во играта, ниту оралниот секс не мора да биде вистински избор.И жените знаат да бидат безобразни 
Понекогаш и жените сакаат подив секс без романтики, кој ќе го зачинат со жесток оргазам.Сексот е повеќе од секс 
Не е секогаш сѐ во сексот. Одличното чувство на блискост со партнерот може да се оствари и со интимна масажа без да се соблече облеката.Мисионерска поза = сигурна поза 
Ретко ќе имате прилика да видите ѕвезди во порно филмовите како го прават &bdq

loading...
Loading...