Еве што се случува кога мечка ќе избега од зоолошка

Loading...

Мечка избегала од зоолошката “Ramzanchika” и започнала да трча низ сред град. Повеќето луѓе би се исплашиле и би избегале од оваа разбеснета мечка. Но, овие храбри луѓе решиле да ја соборат.Погледнете го видеото:
Погледнете го видеото:

loading...
Loading...