Еве што треба да сторите доколку сакате гардеробата секогаш да ви биде како нова

Loading...

Само што ќе си купите нови, бели патики, некој ќе ве прегази и ќе ве изнервира во истиот момент. Бидејќи, белите патики секогаш нема да бидат чисти, ви откриваме трикови кои ќе ви помогнат гарберобата и чевлите да изгледаат како нови.1. Трагите од дезодоранс можете да ги отстраните со втривање на сода бикарбона и лимон на валканото место.
2. Електрицитетот на облеката може да се намали, така што во влажни марамици ќе поминете лесно врз гардеробата.
3. Облековте чиста блуза, но додека се шминкавте ја извалкавте. За да не ја фрлите веднаш за перење, пената за бричење ќе ја реши ситуацијата.
5. Очилата за сонце, по долгогодишно користење малку се разлабавиле, па да не се скршат целосно, на разлабавениот дел нанесете малку лак за нокти.1. Трагите од дезодоранс можете да ги отстраните со втривање на сода бикарбона и лимон на валканото место.
2. Електрицитетот на облеката мо

loading...