Еве вака се одбегнува гужва во сообраќајот!

Loading...

Повеќето луѓе, велосипедот го гледаат како одлично решение за да ја одбегнат гужвата во сообраќајот, но овој човек, тој концепт го подигнал на ново ниво!Имено, камерата во автомобилот, забележала неверојатен момент, кога измеѓу автомобилите и сообраќајниот метеж, со голема брзина поминува човек јавајќи ној!
Не ви се верува?
Погледнете го видеото:Имено, камерата во автомобилот, забележала неверојатен момент, кога измеѓу автомобилите и сообраќајниот метеж, со голема брзина поминува човек јава

loading...