Еве зошто Дизниевите херои немаат родители!

Loading...

Веројатно сите сте се запрашале зошто Дизниевите херои немаат родители. Мистеријата е решена: Одговорот на ова прашање е дадено од страна на познатиот продуцент Дон Хан, кој работел на повеќето филмови од Дизни продукцијата:- Ви претставувам две приказни зошто тоа се прави. Една од нив е дека нашите филмови траат  90 минути и и мораме што побрзо да го претставиме моментот кога главните ликови пораснуваат. Затоа, го претставуваме токму тој ден, кога тие ги преземсст своите одговорности- вели Дон Хан. – Втората причина е дека Волт Дизни во 1940 година одлучи да купи куќа за своите родители, но таа не беше во најдобра состојба, така што еден ден пропадна и ја уби својата мајка,додека татко му  заврши во болница. Тој се почувствува одговорен за тоа, па тоа и го прикажуваше на  неговите филмови – објасни познатиот продуцент.- Ви претставувам две приказни зошто тоа се прави. Една од нив е дека нашите филмови траат  90 минути и и мораме што побрзо да го претставиме

loading...
Loading...