„Европскиот првак Игор Стефановски Иџе на дружба со фановите во Скопје Сити Мол“

Скопје (11.09.2014) Македонскиот автомобилист Игор Стефановски Иџе, кој годинава стана Европски Шампион во ридски патеки во соработка со Скопје Сит

Пронајдете не на следниве мрежи: