Факт за жените кои се палат на коли

Loading...

Не сакаме да навлегуваме во детали за да го прашаме Марјан дали издвоил дел од своето време за да ја испита оваа проблематика, туку едноставно топло (во овие студени денови), ќе ви препорачаме да го прочитате денешниот афоризам.- Најчесто жените кои се палат на коли, не знаат како се пали кола.
Марјан Анѓеловски- Најчесто жените кои се палат на коли, не знаат како се пали кола.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...