Фалангата се подготвува за ЕП 2014

Македонската „Фаланга“ може да започне со купување на билети за Европското Првенство во ракомет во 2014-тата година кое ќе се одржува во Данска.
Продажбата на билети за натпреварите се врши преку официјалната веб страна на Европското првенство за ракомет (ehf-euro.com), токму ова место ќе биде единствено за купување и нарачка на билети.
Најниската цена на еден билет ќе чини околу 30-тина евра (за стоење), додека пак 44 евра ќе чинат билетите за седење.
Македонската ракометна репрезентација се наоѓа во група со Данска, Чешка и Австрија.
Фото: НоваМакедонијаМакедонската „Фаланга“ може да започне со купување на билети за Европското Првенство во ракомет во 2014-та

Пронајдете не на следниве мрежи: