Фамозната султанка Хурем исчезна

Loading...

Фамозната султанка Хурем која за многумина од понежниот пол беше пример за жена која добива се, а за оние од посилниот пол беше вистински афродизијак исчезна. 
Во новата епизода на „Величенствениот“, актерката Мерјем која ја глуми султанката Хурем, не се појавува. Причината за оваа одлука на продуцентите е психичките проблеми кои ги има оваа актерка и нејзиното одење во Германија со цел да се излечи. 
Од списокот на актери кои глумат во новата сезона на серијата, името на актерката која ја глуми Хурем веќе го нема. 
Серијата започнува со моментот кога султан Сулејман загрижен им соопштува на сите дека Хурем е исчезната и ја нема веќе четири дена. 
Сеуште не се знае кој ќе ја глуми новата Хурем, па продуцентите на серијата решиле Хурем привремено да исчезне. Фамозната султанка Хурем која за многумина од понежниот пол беше пример за жена која добива се, а за оние од посилниот

loading...
Loading...