ВИДЕО:Среќен фан успеа да го гушне Меси

Loading...

На пријателскиот натпреват помеѓу репрезентациите на Аргентина и Шведска среќен фан успеа да истрча на теренот и да го гушне својот наголем идол. Меси остана зачуден а навивачот мирно го напушти теренот. На пријателскиот натпреват помеѓу репрезентациите на Аргентина и Шведска среќен фан успеа да истрча на теренот и да го

loading...