ФАТЕНИ СО ДРОН! СЕКС на врв на историска кула!

Анонимен русин, слободниот викенд го поминал со намера да сними знаменитости од овој град. Кога одлучил да ја снима кулата, сигурно малку се изненадил…На врвот на кулата снимил пар во љубовен занос. Но, тоа не го спречило да снима понатаму.
Откако успеал да ги сними од повеќе агли, на крај ги прекинал турист, кој се качил на врвот на кулата.
Побизарно не може да биде, а веруваме дека по оваа снимка, кулата ќе биде уште позанимлива.
Погледнете го видеото:На врвот на кулата снимил пар во љубовен занос. Но, тоа не го спречило да снима понатаму.
Откако успеал да ги сними од повеќе агли, на крај

Пронајдете не на следниве мрежи: