Фејсбук со НОВА опција од која ќе ви СЕ СТЕМНИ на секој роденден!

Loading...

Фејсбук повторно подготвува изненадување со кое на корисниците ќе им дозволи на некого да му го честитаат роденден преку видео.Социјалната мрежа ја претстави „камерата за роденден“ која на корисниците им овозможува да снимаат видео од 15 секунди, во кое ќе можат да им посакаат среќен роденден. Ова видео ќе можете да го објавите на нивната страна.
Сервисот засега е достапен само за iOS уредите, а наскоро оваа можност ќе ја добијат и Android корисниците.
Доколку некој ваш пријател има роденден, може да ја пробате новата апликација.Социјалната мрежа ја претстави „камерата за роденден“ која на корисниците им овозможува да снимаат видео од 15 секунди, во кое ќе можат

loading...
Loading...