Фифи на седница во Собранието на Република Македонија

Loading...

Фифи предмет на дебата во Собранието на Република Македонија.Пратениците од Собранието на Република Македонија во денешната седница ги изнесоа своите ставови во врска со контраверзниот претставник Филип на Икс фактор.
Погледнете во видеото: 

 
Пратениците од Собранието на Република Македонија во денешната седница ги изнесоа своите ставови во врска со контраверзниот претставник Филип на Ик

loading...
Loading...