„Филип Втори“ полн, спектаклот може да почне

„Филип Втори“ полн, спектаклот може да почнеНа 10 минути пред почетокот на мечот, трибините на Националната Арена „Филип Втори“ се речиси исполнети.
Веќе се познати и почетните состави со кои екипите ќе настапат на вечерашниот меч.
На 10 минути пред почетокот на мечот, трибините на Националната Арена „Филип Втори“ се речиси исполнети.
Веќе се познати и поче

Пронајдете не на следниве мрежи: