ФИЛТЕРОТ Е НАЈВАЖЕН! Ова е научна стратегија како да добиете повеќе лајкови!

Loading...

Ново истражување на компанија која се занимава со графички дизајн, била насочена на откривање на најпопопуларниот Инстаграм филтер, кој ќе ви донесе многу лајкови.Компанијата ги прегледала сликите со следните хаштагови: nature, fashion, food и selfie.
Откриено е дека Clarendon е најчесто користен филтер на фотографиите. Меѓутоа, не се знае дали дека им дава неодолив тон на фотографиите или зошто е втор по ред. По него, најмногу се користи Juno, Valencia и Gingham.
Меѓутоа, овие филтери не носат најмногу лајкови на слики, ако сте помислиле од прва. Најмногу луѓе ги користат оние филтери на фотографиите на кои пишуваат хаштаг No Filter, односно на кои сакаат да ја прикажат својата природна убавина.Компанијата ги прегледала сликите со следните хаштагови: nature, fashion, food и selfie.
Откриено е дека Clarendon е најчесто користен филт

loading...
Loading...