Фолкерката Андријана Сонце преку весник се откажа од татко си!

Loading...

Таа во емисијата Фаци низ солзи раскажува дека не и треба ништо од богатството на нејзиниот татко, бизнисмен во Чешка, пренесува Либертас„За ова ја имам целата поддршка од мајка ми која е во фаза на разведување од него, како и од брат ми. Тој не заслужува да го носиме неговото презиме, и еве со оглас во службен весник напишав дека се откажувам од него и дека не ми треба никаков надомест, односно наследство од неговиот имот, кој го има стекнато со бизнисите. Не ми треба ни мене, ни на моите, неговото материјално богатство, кога не е никогаш крај нас, кога сме среќни или тажни за заедно да ги споделиме тие чувства.
Можам и без него и без неговото богатство, сама ќе се борам низ животот како што правев и досега, вели пејачката и додава дека подобро е вака за да не ја измачува неговата незаинтересираност за сопствените деца. „Не е се во парите“, вели Андријана за Фаци.
 „За ова ја имам целата поддршка од мајка ми која е во фаза на разведување од него, како и од брат ми. Тој не заслужува да го носиме неговото

loading...
Loading...