ФОТО: 27-годишно момче изгоре во својот автомобил

Loading...

Дваесет и седум годишниот Марио Врабељ од Хрватска се бори за живот откако му се запали автомобилот.
Како што пишуваат тамошните медиуми, н

loading...
Loading...