Фото: Ана Николиќ лаже – фатена е на дело!

Loading...

Српски „Курир” дошол до фотографија која недвосмислено го демантира сето она што пејачката Ана Николиќ го пласира во последните три месеци, дека не го познава албанскиот бизнисмен Ќазим Османи.Ана и Ќазим на 25. септември заедно, со уште еден пријател, пристигнале во циришкиот клуб „Деи Деи”, кој го држи Албанецот Бурим Рамо и кој таа вечер славел роденден.
„Ана и Османи цело време седеле еден покрај друг и биле многу блиски. Си шепкале на уво, се смееле, а на нивната маса се точело скапо шампањско. Ќазим во еден момент извадил 300 швајцарски франци и и ги дал на Ана, која со тие пари закитила една од танчарките. Таа уживала во заедничките моменти со него“,  открива соговорник за „Курир”.

Кога од редакцијата на „Курир” ја контактирале Николиќ и и рекле дека имаат фотографија која ги демантира нејзините наводи дека не го познава Османи, пејачката замолчела, а потоа рекла: „Можете ли да ми се јавите малку подоцна, имам втора линија.”
На прашањето зошто не дава одговор на прашањето пред да се јави на втората линија, таа признала: „Зашто не давам изјави сама.”

 Ана и Ќазим на 25. септември заедно, со уште еден пријател, пристигнале во циришкиот клуб „Деи Деи”, кој го држи Албанецот Бурим Рамо и кој т

loading...
Loading...