Фото: Анета Наковска ги „исплаши“ повеќето со оваа фотографија!

Loading...

Анета Наковска помалку како да ги „исплаши“ своите обожаватели со оваа фотографија….Беше еднаш на Дивиот Исток, едно индијанско племе кое во воените судири се премачкуваше со вулканска кал…
Македонската фолк-пејачка Анета Наковска тоа го прави за убавина и здравје. Последните сончеви зраци ова лето таа ги користела за да го испита тврдењето дека дојранската кал е лековите…

Фото: СветБеше еднаш на Дивиот Исток, едно индијанско племе кое во воените судири се премачкуваше со вулканска кал…
Македонската фолк-пејачка

loading...
Loading...