Фото: Бекам играше „Руски рулет“ со јајца

Loading...

Што мислите кој победи?Легендата на фудбалот Дејвид Бекам и Џејми Фалон, познат телевизиски водител одиграа партија „Руски рулет“ со јајца.
Што мислите кој победи?
Погледнете го видеото:

Легендата на фудбалот Дејвид Бекам и Џејми Фалон, познат телевизиски водител одиграа партија „Руски рулет“ со јајца.
Што мислит

loading...
Loading...