Фото: Бесната жена му го исекла пенисот, но не мислела дека со тоа ќе му направи ваква услуга!

Loading...

Сопругата на овој несреќен човек пред повеќе од 20 години, во една жестока расправија, била толку бесна што го нападнала и му го отсекла пенисот.
Џон Бобит кој сега има 46 години раскажува за оваа несреќна случка која засекогаш му го променила животот.
Медицинската екипа за среќа успеала да го пронајде пенисот и повторно да му го сошие на место, а пенисот за чудо си ја повратил целосната функција.
Откако оваа негова бизарна приказна била објавена во медиумите тој добил понуда да стане порно ѕвезда, па тој решил да се впушти во овој бизнис и да проба да биде успешна порно ѕзведа.
Тој денес има безброј порно-филмови, па дефинитивно е благодарен на својата супруга која го направила славна личност со оваа несреќна случка.
Сопругата на овој несреќен човек пред повеќе од 20 години, во една жестока расправија, била толку бесна што го нападна

loading...
Loading...