Фото: Цеца конечно откри во кого е заљубена!

Loading...

Цеца открива во кого е заљубена!Српската пејачка Цеца открива во кого е „заљубена“.
На Цеца најмногу и се допаѓа кубанскиот актер Вилијам Леви.
Тој пред да стане актер се занимаваше со мода, а српската фолк пејачка Цеца изјави дека би сакала да се запознае со него.

Српската пејачка Цеца открива во кого е „заљубена“.
На Цеца најмногу

loading...
Loading...