Фото: Чековски главен фраер во маало

Ова е новото превозно средство на нашиот репрезентативен кошаркар, Ѓорѓи Чековски.Ѓорѓи Чековски, големиот борец за нашата национална кошаркарска репрезентација, може да се забележи со својот четирицикл, ќе се сложите, Чековски е главен фраер во маало…
Фото/Извор: Kurir.mkЃорѓи Чековски, големиот борец за нашата национална кошаркарска репрезентација, може да се забележи со својот четирици

Пронајдете не на следниве мрежи: