Фото: Дали Ана Николиќ може да си го врати заводливото тело?

Loading...

Сексипилната пејачка Ана Николиќ неодамна ги изненади своите фанови со својот изглед. Таа на еден настан кога излезе на сцената ги остави сите со подотворена уста, бидејќи се појави десет килограми подебела. 
Таа тогаш изјави дека поради големите обврски немала време да ја посетува теретаната, а последиците од тој „изговор“ погледнете ги на следниот линк. 
Пред Ана да стане тоа што е денес, пленеше со својот сексипил и заводливо тело, а оние од посилниот пол ги оставаше без здив. 
Дали талентираната Ана Николиќ ќе успее да си го врати сексипилното тело, останува да видиме. 
Ана пред:

Ана потоа:

 Сексипилната пејачка Ана Николиќ неодамна ги изненади своите фанови со својот изглед. Таа на еден настан кога излезе н

loading...
Loading...