Фото: Дали вака облечени би шетале низ париските улици? – Епа Карлеуша го направи тоа

Loading...

Пејачката Јелена Карлеуша вчера откри дека роденденот на своите ќерки им го прослави во парискиот ДизнилендПејачката Јелена Карлеуша вчера откри дека роденденот на своите ќерки им го прослави во парискиот Дизниленд.
Пејачката откако прикачи неколку фотографии од тамошната прошетка, на Твитер сега изнесе и една многу по провокативна фотографија.
И тоа пред Ајфеловата кула.

 

Дали вака облечени би се шетале низ париските улици?Пејачката Јелена Карлеуша вчера откри дека

loading...
Loading...