Фото: Џана Апостолски провокативната Хрватица со Македонско потекло

Loading...

Џана Апостолски е успешен Хрватски модел. Поголемиот дел од јавноста ја знае како поранешна водителка на „Голи вести“.  Покрај тоа што се занимава како модел и водителка, таа  се впушти и во музичките води. 
Хрватската манекенка и поп-пејачка Џана Апостолски (36), позната како поранешна водителка на „Голи вести“, за Вест вели дека е горда што има македонско потекло.
– Многу сум среќна што имам македонска крв, затоа што Македонија е земја која многу ја засакав за време на неколкуте мои посети и чувствувам дека на некој начин припаѓам таму. Мојот дедо, татко на татко ми, е роден Македонец, кој живеел во Кавадарци и таму го поминал детството. 
Доколку сакате да погледнете топлес фотографии од оваа Хрватица тоа можете да го направите на следниот линк.Покрај тоа што се занимава како модел и водителка, таа  се впушти и во музичките води. 
Хрватската манекенка и поп-пејачка Џана А

loading...
Loading...