Фото: ДЕДОТО КОЈ ГО ТРОГНА БАЛКАНОТ: Даде се што имаше, остана само…

Оваа фотографија го трогна Балканот, а е доказ дека човечката несебичност и хуманост нема граници.
 Овој дедо од Грачаница се што имаше донираше за најзагрозените во поплавите.
Тој го даде и својот капут и сите чевли што ги има, а остана само со папучи.
Дедото истакна дека се што донирал, сака некому да се најде и со здравје да се носи.Овој дедо од Грачаница се што имаше донираше за најзагрозените во поплавите.
Тој го даде и својот капут и сите чевли што ги има, а остана с

Пронајдете не на следниве мрежи: