ФОТО: Димитриев на терен, помага во расчистувањето на Стајковци

Премиерот Емил Димитриев денеска беше меѓу настраданите од поплавите.Тој на терен и помагаше на жителите на Стајковци да ги расчистат своите домови и дворови.

Тој на терен и помагаше на жителите на Стајковци да ги расчистат своите домови и дворови.

Пронајдете не на следниве мрежи: