Фото: Е вака се продава автомобил!

Loading...

Оној кој го објавил ваквиот оглас е човек со навистина оригинална идеја. Благодарение на него овој оглас за продажба на Мерцедес има над 15.000 прегледи на E-Bay.
Всушност, она што го прави овој оглас поинаков од останатите е тоа што овој човек нуди автомобил на продажба, а со него гратис ја дава и сопругата.
– Ако барате совршено сочуван Мерцедес без маана ова не е оглас за вас. Сепак, ако имате ограничен буџет а сакате да имате луксузен автомобил, ова е правото место за вас. Имал неколку сообраќајки зад себе, удрил три елени, а седиштата се упропастени од мојата буцкаста сопруга. Може да преговараме за цена, ама жената оди во пакет со Мерцедесот!!!, гласи огласот.
Оној кој го објавил ваквиот оглас е човек со навистина оригинална идеја. Благодарение на него овој оглас за продажба н

loading...
Loading...