Фото: Еве како изгледа најголемата обожавателка на Аца Лукас

Loading...

Девојката Марина од селото Вучковиц кај Крагујевац, е најголемата обожавателка на  Аца Лукас.Девојката Марина од селото Вучковиц кај Крагујевац, може да се каже дека е најголемата обожавателка на српскиот пејач Аца Лукас.
-Јас сум неговата најголема обожавателка. Понекогаш носам црн креон за да нацртам и брада со цел да личам што е можно повеќе на него…
Повеќе на ТЗМ.МКДевојката Марина од селото Вучковиц кај Крагујевац, може да се каже дека е најголемата обожавателка на српскиот пејач

loading...
Loading...