Фото: Еве како Кире Лазаров си го започна одморот

Откако заврши долгиот ден на потпишување договори, фотографирање, промоција и прес-конференција на нашиот најдобар ракометар, Лазаров, тој со задоволство седна да испие едно каталонско кафе. 
Кире е во Барселона, а во наредните две години ова каталонско кафе ќе биде неговото добро утро. 
Ова претставување беше последна активност на Лазаров во напорната сезона и утре тој заедно со неговата сопруга се враќа во Македонија. 
Како и тој, така и целата јавност со нетрпение ќе ја чека ждрепката во Хернинг за составот на групите на наредното европско првенство во Данска. Лазаров ќе ужива во својот одмор се до почетокот на август, кога Барселона на Пасквал ќе ги започне подготовките за сезоната 2013/14, пренесува lazarovkiril7.com. 

 Откако заврши долгиот ден на потпишување договори, фотографирање, промоција и прес-конференција на нашиот најдобар рак

Пронајдете не на следниве мрежи: