Фото: Еве како помина првата „Викенд журка“ на Градиште

Loading...

Првата „Викенд журка“ која се одвиваше на втората плажа во Градиште на 3-ти август заврши, а фотографиите се доказ дека истата помина одлично.Првата „Викенд журка“ која се одвиваше на втората плажа во Градиште на 3-ти август заврши, а фотографиите се доказ дека истата помина одлично.
Журката стартуваше по полноќ со Кацар, Сиги, Џоле и Аце Нл, а потоа свој настап имаше и Тајзи…
Повеќе на ТЗМ.МК
 Првата „Викенд журка“ која се одвиваше на втората плажа во Градиште на 3-ти август заврши, а фотографиите се доказ дека истата помина о

loading...
Loading...