Фото: Еве зошто питонот ги задави двете мали деца

Трагедија се случи вчера во Канада откако питон задави две момчиња на спиење.
Момчињата биле на спиење кај другарче, а неговиот татко имал

Пронајдете не на следниве мрежи: