Фото: Гадафи е жив – сликан во Грција преправен во жена

Фотографијава се шири на интернет а за неа велат дека е доказ дека Гадафи е жив и преправен е во жена.Фотографијава се шири на интернет а за неа велат дека е доказ дека Гадафи е жив и преправен е во жена 🙂 Шега настрана фотографијата е од една гркинка која неверојатно личи на покојниот Гадафи така што многумина се прашуваат дали Гадафи имал можеби сестра близначка – Погледнете

Извор: МKDnewsФотографијава се шири на интернет а за неа велат дека е доказ дека Гадафи е жив и преправен е во жена 🙂 Шега настрана

Пронајдете не на следниве мрежи: