Фото: Гага ги соблече штиклите и се прошета боса!

Loading...

Контроверзната американска пејачка повторно предизвикува внимание со својот изглед и тоа шетајќи боса, со разбушавена коса и намачкана со креда по целото тело при посетата со нејзините фанови пред својот хотел, каде што престојувала во Берлин.Стефани Џоан Аџелина ака Лејди Гага (27), за да го промовира својот нов албум „Artpop“, го сменила имиџот за изведбите кои ја следуваат. Ќе биде доста интересно да се види во какво издание ќе се појави оваа ексцентрична иметничка.

Стефани Џоан Аџелина ака Лејди Гага (27), за да го промовира својот нов албум „Artpop“, го сменила имиџот за изведбите кои ја следуваат

loading...
Loading...